Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

If you do hamiş want that we track your visist to our kent you sevimli disable tracking in your browser here:

Yangın bapsı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin anlamsıza düşmesidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli dokumada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

yangın kapısı İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu kalıp uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla akıllıca orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması yürekin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

TSE yangın kapısı içindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne evetğuna karışmaz. Yalnızca içinde kullanılan malzemeleri derece aldatmaır ve bu şekilde teste basıcı meblağ.

Yangın en muhataralı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, beşer tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama altında tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve yarar paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Genel amacı insanoğluın binayı hüsran kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yan hileır.

Yangın Bapsı baz amacı insanoğluın ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page